Buscar en blog

Diners públics per l'Eurocopa

L'anunci del nou alcalde a Instagram de la instal·lació d'una pantalla gegant per a veure la final de l'Eurocopa ens fa reflexionar a les persones que formem TFB en l'ús dels esports amb objectius nacionalistes (polítics) i l'ús dels recursos públics.

Leer más

Totes fem Badia hemos exigido una rápida solución a los problemas generados durante la apertura de las piscinas municipales. El grupo municipal interpela al responsable del área de deportes para la inmediata subsanación del césped, de la instalación de sombras y del incivismo reinante en las piscinas. A pesar de la respuesta desde TFB seguiremos el tema de cerca hasta ver que se implementan las medidas correctoras para soluciones estos temas.
10/07/2024


Gestió de roba usada en Badia


Un cop més denunciem l'estat de contenidors de donació de roba.

No és la primera vegada que Totes fem Badia exigim una solució a aquest problema que es continua repetint.

L'equip de govern ens comenta que això és culpa de la ciutadania que treu la roba però aquest contenidors porten un sistema que no permet treure la roba i sempre acaben més plens de la seva capacitat abans de que la fundació que s'encarrega vingui a fer la recollida.
Creiem que cal una solució i que Fundació Formació i Treball compleixi el conveni que té amb l'Ajuntament degudament.

També volem recalcar que aquests contenidors no són per llençar roba en mal estat, si no per donar-la. Recordem que a Badia també existeix el servei d'intercanvi de roba per infants i adults: El local de roba i accessoris per a nens i nenes, a Av. Via de la Plata, 11, obert els dilluns, de 17.30 a 19 hores, i l'espai de roba i accessoris per adults, a Av. Via de la Plata, número 5, obert cada dimecres, de 17.30 a 19 hores.


Qui som

Aquest és un projecte polític per a treballar per una ciutat de la que ens puguem sentir orgulloses i sobretot on hi trobem allò que necessitem per viure dignament. Som una organització amb un veritable funcionament democràtic i participatiu, en la que tothom pot participar sempre que comparteixi els objectius col.lectius i les normes de funcionament que entre tots es decideixin des del respecte a la diversitat d’opinions, la igualtat en la participació i la democràcia deliverativa i participativa.

On estem

C. Oviedo, 3 - Badia del Vallès 

Horaris local

Dilluns de 18:30 h. a 21:00 h.

Correu electrònic 

totesfembadia@gmail.com