Noticies

Diada Nacional de Catalunya a Badia

Totes fem Badia convoca als badiencs i badienques a fer l’ofrena floral al monòlit dedicat al poeta Joan Oliver (Pere Quart) el proper dissabte 11 de setembre a les 10.30.

Leer más
PLE ORDINARI juny de 2021

Hem recolzat l’arribada de xeringues a Cuba, el manifest LGTBI, la bonificació de les taxes del ICIO per les obres dels centres educatius i l’Associació Pro Geriátrico, ens ha exposat la necessitat d’una residència per la gent gran .

Leer más
PLE ORDINARI ABRIL 2021

Dues mocions pròpies: l’alliberament de les patents de les vacunes i el 90è aniversari de la Segona República Espanyola, recolzar la implantació d’un pla de prevenció del suïcidi i l’ampliació del servei de Teleassistència a la gent gran.

Leer más
Primeros pasos en el 2021

En la primera reunión del 2021 del Grupo Municipal de totes Fem Badia planteamos una nueva forma de organizarnos para adaptarnos a la nueva realidad que vivimos a causa del Covid-19.

Leer más
La Diada a Badia del Vallès

Totes Fem Badia hem fet la nostra ofrena floral reivindicant els serveis públics per a tothom, l'hem dipositat al Monòlit del Parc Joan Oliver dedicat al poeta català.

Leer más
ACTE HOMENATGE CÒVID-19

Avui fa una setmana Totes Fem Badia vam participar en l’Acte Homenatge a les víctimes del Còvid i de reconeixement a totes les persones que ens han cuidat durant tot aquest temps amb risc de la seva pròpia vida.

Leer más
UN AÑO DESPUÉS

UN AÑO DESPUÉS DE LAS PRIMERAS ELECCIONES, TOTES FEM BADIA TRABAJA ILUSIONADA PARA TODA LA POBLACIÓN DE BADIA

Leer más
Trobada amb la diputada Marta Ribas de Catalunya en Comú

Totes fem Badia (TfB) organitza una jornada de treball amb la diputada Marta Ribas de Catalunya en Comú per tractar temes com la retirada de l’amiant, la residència de la tercera edat, el finançament de Badia i l’estat dels equipaments municipals.

Leer más
Debat del pressupost del 2020

Totes fem Badia votem en contra d’un pressupost pel 2020 per considerar que no és el pressupost que Badia necessita i per la inexistent participació de la ciutadania i resta de Grups Municipals en l’elaboració del mateix.

Leer más
Ple de Setembre

El passat dimecres 25 es va celebrar el primer Ple Ordinari de la legislatura que recentment comencem i ja hem pogut veure quina serà l’actitud del Grup socialista que governa el nostre municipi amb majoria absoluta.

Leer más
Votem per la Badia que volem

Gràcies a tota la gent que ha fet possible aquesta campanya i animo a totes i a tots a anar a votar el pròxim diumenge amb un somriure, pel canvi, pel futur i per la Badia que totes ens mereixem.

Leer más
Comunicat AEB

El pròxim 26 de maig no trobareu la papereta de l'AEB, però trobareu el projecte que dóna suport l'AEB, un projecte municipalista, d'esquerres, feminista, transversal i sobretot un projecte guanyador, per tant el diumenge VOTA #PERSONESCOMPROMESES

Leer más
¿Y si al final vale la pena?

A vosotros que en las pasadas elecciones fuisteis el 47,36 % , acercaros el domingo 26 a a votar por una de las 7 listas que nos presentamos en Badia. Evidentemente te diré que escojas nuestra papeleta, la de Totes fem Badia.

Leer más
¿Qué nos está pasando?

Estamos dejando que nos quiten todo aquello que con mucho sufrimiento consiguieron nuestros padres y madres, algo tan simple como son los servicios públicos de calidad y al alcance de todos.

Leer más
Inici de campanya

Totes fem Badia inicia la campanya electoral amb la força, la il·lusió i el convenciment de ser la proposta alternativa que Badia necessita.

Leer más