Noticies

La necesidad de tener memoria

Haciendo memoria, el estado en el que se encuentra el polideportivo viejo no se debe a una maldición bíblica ni a nada por el estilo. La única causa fue un Plan de Urbanismo defendido por el PSC desde la época de Antonio Cruz.

Leer más
Información del proceso de primarias

Desde Totes fem Badia os queremos animar a participar del proceso de elaboración de nuestra lista electoral al mismo tiempo que de nuestro programa electoral y la campaña de difusión del mismo.

Leer más
Cocina escolar

La iniciativa que Totes Fem Badia hemos presentado, se trata de una moción para construir una cocina central en el municipio que dé servicio a los centros educativos.

Leer más
PRESSUPOST 2023: TOTES FEM BADIA HI VOTEM EN CONTRA!

TfB vam votar en contra del pressupost perquè no és el millor pressupost que podem fer a Badia, una vegada més s’ha fet sense cap mena de participació ciutadana i d’esquenes a la majoria de propostes dels grups de l’oposició.

Leer más
Canvi climàtic: resposta immediata!

L’actual situació d’emergència climàtica ens posa a empreses, ciutadans i institucions al capdavant d’una tasca fonamental si volem preservar la vida en el planeta tal i com la coneixem.

Leer más
PLE DE MARÇ 2022

Mocions de TFB: suport a la creació de la Institució de Defensor/a dels Generacions Futures, per a reclamar l’obertura d’espais de negociació entre el Departament d’Educació i la comunitat educativa i per la resolució del conflicte del Sàhara.

Leer más
Ple Ordinari Gener

Comencem un nou any i tornem a la feina institucional, us expliquem què s’ha tractat i votat al Ple Ordinari de Gener de 2022.

Leer más
Diada Nacional de Catalunya a Badia

Totes fem Badia convoca als badiencs i badienques a fer l’ofrena floral al monòlit dedicat al poeta Joan Oliver (Pere Quart) el proper dissabte 11 de setembre a les 10.30.

Leer más
PLE ORDINARI juny de 2021

Hem recolzat l’arribada de xeringues a Cuba, el manifest LGTBI, la bonificació de les taxes del ICIO per les obres dels centres educatius i l’Associació Pro Geriátrico, ens ha exposat la necessitat d’una residència per la gent gran .

Leer más
PLE ORDINARI ABRIL 2021

Dues mocions pròpies: l’alliberament de les patents de les vacunes i el 90è aniversari de la Segona República Espanyola, recolzar la implantació d’un pla de prevenció del suïcidi i l’ampliació del servei de Teleassistència a la gent gran.

Leer más
Primeros pasos en el 2021

En la primera reunión del 2021 del Grupo Municipal de totes Fem Badia planteamos una nueva forma de organizarnos para adaptarnos a la nueva realidad que vivimos a causa del Covid-19.

Leer más
La Diada a Badia del Vallès

Totes Fem Badia hem fet la nostra ofrena floral reivindicant els serveis públics per a tothom, l'hem dipositat al Monòlit del Parc Joan Oliver dedicat al poeta català.

Leer más
ACTE HOMENATGE CÒVID-19

Avui fa una setmana Totes Fem Badia vam participar en l’Acte Homenatge a les víctimes del Còvid i de reconeixement a totes les persones que ens han cuidat durant tot aquest temps amb risc de la seva pròpia vida.

Leer más
UN AÑO DESPUÉS

UN AÑO DESPUÉS DE LAS PRIMERAS ELECCIONES, TOTES FEM BADIA TRABAJA ILUSIONADA PARA TODA LA POBLACIÓN DE BADIA

Leer más