Votem per la Badia que volem

Votem per la Badia que volem

Poques hores abans d'acabar la campanya electoral és quan les candidatures, en boca de les candidates, expulsen el que els hi queda dins, "echan el resto" que en diuen. El tema és que aquest "resto", en algun cas, no deixa de ser el discurs que porten durant tota la campanya: propostes, programa, inquietuds, projectes, en definitiva, il·lusió. En canvi hi ha també que tot el contrari, que han renunciat a proposar i només els hi queda el desprestigi, la difamació, la por, sembrar la incertesa, en definitiva, la manca de projecte.


Tothom ha pogut veure, escoltar i llegir les diferents propostes per a governar el nostre poble els pròxims 4 anys. Com sabeu jo participo de la candidatura de TOTES FEM BADIA, una candidatura transversal amb persones que estimem Badia, que treballem des de diferents projectes (veïnals, associatius, polítics, escolars, empresarials...) perquè Badia se la reconegui per això que és: un poble multicultural, divers, emprenedor, treballador, culte, solidari, empoderat, feminista... El camí per arribar a formar aquesta candidatura no ha estat fàcil, però res fàcil val la pena, totes les persones que hem format aquesta candidatura hem renunciat a coses, però renunciar a alguna cosa per trobar una de molt millor sempre val la pena. La nostra candidatura no te la força mediàtica dels grans partits que estan tot el dia als mitjans de comunicació, però tenim una cosa que és un tresor i són persones compromeses que ens deixem la pell per fer campanya amb les nostres mans i els nostres caps. I això de treballar plegats i per un fi comú és infinitament millor que cap falca publicitària en prime time.


En què ha consistit la nostra campanya? Doncs en explicar als veïns i a les veïnes que defensem, que volem i com ho farem, però per mi el més important ha estat escoltar de primera mà les inquietuds, crítiques o propostes de les nostres veïnes i els nostres veïns, podem presumir de ser una candidatura que al seu acte central de campanya dóna la veu als veïns i els escolten, una candidatura que no es limita a bramar el bé que ho fem i el bo que som, al contrari, amb humilitat, treball i esforç diem que volem governar no la ciutat sinó amb la ciutadania, que volem portar la veu del poble al govern municipal i que si ells també volen, farem què Badia sigui tot allò que sempre han volgut que sigui.


Per tant no em queda més que agrair a tota la gent que ha fet possible aquesta campanya i animar a totes i a tots a anar a votar el pròxim diumenge amb un somriure, pel canvi, pel futur i per la Badia que totes ens mereixem.


VOTA TOTES FEM BADIA.


Vota #PERSONESCOMPROMESES


Álvaro Pacheco Comino, candidat número 13 de Totes fem Badia