Trobada amb la Diputada Jessica Gonzalez d’En Comú Podem per parlar de la Residència de la Tercera Edat

Trobada amb la Diputada Jessica Gonzalez d’En Comú Podem per parlar de la Residència de la Tercera Edat

La visita de la diputada d’En Comú Podem va tenir l’objectiu de tenir contacte amb les diferents associacions i moviments que reivindiquen la necessitat d’un equipament adreçat a cobrir les necessitats del col·lectiu de la Gent Gran.


El passat divendres 31 de gener va tenir lloc al local de l’AAVV de Badia d’una trobada amb la diputada d’en Comú Podem Jessica Gonzalez per tractar la necessitat d’un equipament que cobreixi les múltiples necessitats que pateix el col·lectiu de la Gent Gran a Badia i el Vallès Occidental. A la reunió hi van participar l’Asociación Pro-Geriátrico de Badia, Marea Pensionista, l’Associació Catalunya Sostenible, l’AVVV de Badia i representants del moviment veïnal de Cerdanyola del Vallès.

Exposades les raons per reivindicar un equipament (residència, ampliació del centre de dia i/o pisos tutelats) i la possibilitat de poder-los ubicar a la zona de l’antiga escola Antonio Machado fa temps abandonades i en lamentable estat, Jessica Gonzalez va agafar el compromís de contactar amb la resta de Grups Parlamentaris que ja han tingut reunions amb l’Associació Pro-Geriátrico per treballar de manera conjunta i coordinada en la recerca d’un objectiu comú. Representants de l’Associació Pro-Geriátrico van traslladar el seu llistat d’arguments per reivindicar aquest equipament com l’envelliment de la població a Badia, la necessitat cada vegada més urgent d’atendre a persones amb un grau de dependència i abordar casos de soledat des de la vida comunitària. Des de l’AVV i el moviment veïnal de Cerdanyola van recolzar en tot moment la necessitat de treballar de manera conjunta en la recerca d’aquest objectiu incorporant moviments veïnals de Cerdanyola, Barberà, Ripollet i Montcada com una reivindicació del Vallès per aquesta zona. Jessica Gonzalez va destacar la necessitat de coordinar el treball dels diferents ajuntaments de la comarca implicats, dels moviments socials i els Grups Parlamentaris. Mentre esperem l’estudi de les necessitats en equipaments que el Govern de la Generalitat està fent i veure com queda la fotografia proposada per aquests municipis del Vallès, els membres de les associacions es van implicar en coordinar els diferents col·lectius per a fer una proposta comuna de les necessitats en aquest tipus d’equipaments d’aquest territori. Implicar als diferents ajuntaments va ser un altre consens de la reunió. En aquesta línia la regidora de Totes fem Badia, Anna Luque, va agafar el compromís d’impulsar contactes entre els diferents grups municipals i governs de tots els municipis de la comarca.

La trobada va finalitzar amb una visita a la zona proposada com a possible ubicació d’aquest equipament que pogués donar servei als municipis del Vallès Sud com Cerdanyola, Barberà, Ripollet, Montcada i Badia.


Totes Fem Badia

996da594-aa39-4c01-9633-19e83b4e03abjpgab6d7ad6-ccce-42bc-894b-83c5a6395de6jpg