Totes fem Badia presenta la Nerea García com a cap de llista amb un acte públic a la Plaça Major

Totes fem Badia presenta la Nerea García com a cap de llista amb un acte públic a la Plaça Major

Nerea García es presenta com a cap de llista de Totes fem Badia amb un acte a la Plaça Major on ha destacat les mancances del nostre muncipi així com alguns reptes a conseguir si arriba a l’alcadia de Badia.


Dissabte 1 d’abril Totes fem Badia ha fet l’acte de presentació de la seva cap de llista: la Nerea García. Acompanyada de l’alcaldessa de Santa Perpètua , Isabel García, la Nerea ha desgranat les mancances i necessitats del nostre muncipi així com els principals objectius del seu pla de mandat si arriba al govern municipal. La Nerea ha exposat la necessitat d’un nou pla d’ordenament urbà, una nova llei de finançament del municipi, una millor organització de l’area d’urbanisme i màxima eficiència en les inversions i el manteniment dels equipaments i espais públics al nostre municpi. “Necessitem una reorganització de les àrees d’urbanisme i planificació per aconseguir que les inversions, com l’ha que s’ha fet al poliesportiu, no es degradin ràpidament com ens tenen acostumades “, ha exposat en el seu discurs.


Un municipi obert i col·laboratiu amb el seu entorn

La Nerea ha destacat la necessitat de millorar relacions amb els municipis veïns de Sabadell, Barberà i Cerdanyola amb els quals engegar projectes que millorin la mobilitat, els espais públics o els serveis a la ciutadania. En el cas de Cerdanyola caldria establir mecanismes per millorar la llera del Riu Sec així com la creació d’una estació dels ferrocarrils a l’alçada de Badia que donaria servei a Badia, el barri del Turó de Cerdanyola i Sant Pau de Riu Sec. Un projecte ambiciós, però que seria de gran servei per a la zona en la millora de la comunicació amb Barcelona i Sant Cugat. Amb Barberà s’han d’establir mecanismes per coordinar (fins i tot mancomunar) serveis com la neteja, recollida d’escombreries o la seguretat sobre tot en la zona de l’Avinguda del Cantàbric i Costa Blava i amb Sabadell el desenvolupament de l’àrea limítrof amb Sant Pau del Riu Sec “Badia no pot viure d’esquenes als seus municipis veïns i això només es fa des de la feina diària amb els mateixos”.


Tenim el repte de no perdre oportunitats i dur a bon port les que ja están en camí com la retirada de l’amiant” ha comentat la Nerea i “només si la gent de Totes fem Badia podem acceder al govern municipal serà possible perquè amb nosaltres hi teniu la garantia”.


Totes fem Badia està acabant de perfilar el programa electoral elaborat amb les aportacions de tothom que s’ha volgut acostar a les diferents paradetes que hem organitzat o a les sessions que hem celebrat el passat mers de març. Aviat el tindrem finalitzat i el farem públic per a compartir-lo i comentar-lo amb el veïns i veines de Badia.


Totes fem Badia_DSC7586jpg