Totes fem Badia organitza un Club d’Intercanvi de llibres al seu local

Totes fem Badia organitza un Club d’Intercanvi de llibres al seu local

Si vols aconseguir llibres o desfer-te’n dels que tens a casa ho podràs fer al local de Totes fem Badia a partir del mes de novembre. L’horari del Club serà tots els dilluns de 18:30 a 20 hores.


Un espai per compartir llibres i lectures


La necessitat de donar una segona o tercera vida al llibres que tenim a casa ha estat un dels principal objectius a solucionar. Per això, es va acordar organitzar un espai d’intercanvi de llibres on la gent pot portar els seus llibres i venir a buscar llibres per a llegir o consultar. Els llibres que ens arribin seran reparats i posats a l’abast de la ciutadania per membres de Totes fem Badia. De moment hem establert un únic dia dedicat a aquesta activitat: dilluns tarda de 18:30 a 20 hores. Si tens necessitat de dipositar o passar a buscar llibres i no et va bé dilluns tarda pots enviar un email a info@totesfembadia.com i quedarem un dia i hora per ajudar-te.


L’espai només tindrà unes limitacions d’acceptació: NO s’acceptaran enciclopèdies ni llibres que formin part de fascicles o col·leccions. De igual manera seran rebutjats els llibres que fomentin l’odi, el racisme, el feixisme o el masclisme.


Totes fem Badia

WhatsApp Image 2021-11-12 at 111135jpeg