Totes fem Badia, candidatura municipalista integrada per persones compromeses

Totes fem Badia, candidatura municipalista integrada per persones compromeses

Ja estem a punt de votar a les municipals altre cop i decidir entre totes quin partit ens ha de governar els propers 4 anys, i per això proposo fer una reflexió sobre les diferents candidatures que es presenten en aquestes eleccions municipals.

No parlaré d'elles directament en tan que partit, però sí que vull destacar les diferències entre elles i Totes fem Badia.

Per què? Per què la nostra candidatura és 100% municipalista. 

Les altres no. 

I per nosaltres aquí radica un fet molt important i destacable, més enllà de les diferències que puguin haver-hi en els programes electorals.

Nosaltres podem garantir que la nostra candidatura està feta per persones que fan vida al nostre municipi, en coneixen les mancances i tenen propostes de millora fruit de trepitjar carrer durant molt de temps al pertànyer a associacions i organitzacions que sempre han mirat per treballar i millorar Badia del Vallès.

Si mirem les altres candidatures, quantes d'elles estan formades per candidats que la majoria d'ells no coneixem? I és possible que no els coneixem perquè ni tan sols visquin al nostre municipi? 

Algú creu que persones que no han trepitjat Badia del Vallès en la seva vida sabran què és el que convé al nostre municipi i als seus veïns i veïnes?

També podem garantir una altre cosa: no rebrem cap ordre de partit que pugui anar en contra del nostre municipi perquè és un benefici pel partit autonòmic o estatal. Perquè no en depenem! Som lliures de decidir i som lliures d'interferències i d'ordres de partit. 

A més sabem i garantim que el nostre programa electoral l'hem fet entre totes les persones que hem assistit a les assemblees obertes a tot el veïnat per debatre'l. Quantes d'aquestes candidatures tenen un programa electoral fet des de fora del municipi per persones que ni coneixem?

Tot això és el que vol dir ser una candidatura 100% municipalista, feta pels veïns i veïnes de Badia i no feta des de les institucions o grans partits que poden tenir altres interessos.

N'estem cansades de veure com les ordres de partit passen per sobre de les necessitats dels municipis.

Estem cansades de veure com els partits municipals han de cedir a les decisions presses des de dalt quan ens afecten directament, restant la possibilitat de fer una defensa dels interessos municipals perquè sempre van per sobre els interessos de partit. 

Això a Totes fem Badia no ens passarà. Ho podem garantir. I som la única candidatura que ho pot fer.


Teresa Carceller, candidata número 11 de Totes fem Badia