Totes fem Badia avança en la seva organització i proposta

Totes fem Badia avança en la seva organització i proposta

Lectura del manifest i exposició de es diferents maneres de concórrer a les municipals
La lectura i debat sobre els objectius i proposta a través d’un manifest va servir de punt de partida de l’assemblea. El debat obert sobre les diferents maneres per concórrer a les municipals va ocupar bona part de l’assemblea. Les diferents intervencions van anar exposant la possibilitat de constituir una agrupació d’electors, la creació d’un nou partit polític d’àmbit local o la possibilitat de presentar-nos com a Grup Local Municipal d’un partit d’àmbit nacional. Les intervencions van explicar els avantatges i desavantatges de cada una de les opcions i es va acordar avançar en la constitució d’un nou partit malgrat després no sigui la fórmula amb la que ens presentarem.

Logo corporatiu
La imatge que representa Totes fem Badia va ser triada en assemblea entre vàries opcions. Després d’exposar el que simbolitzava cadascuna de les diferents opcions es va optar per una imatge que simbolitza els pisos d’estrella a vista d’ocell. Hi havien propostes on la força de la unitat o les orenetes eren els protagonistes de la imatge, però finalment es va triar aquesta proposta de manera majoritària.
Properes convocatòries de les diferent comissions i assemblea al setembre
Fins ara s’han creat 3 comissions (coordinació, d’economia i comunicació) per iniciar l’organització i desenvolupament de les tasques de Totes Fem Badia. Aviat s’aniran desenvolupant d’altres comissions per donar raó a les necessitats i inquietuds que vagin sorgint entre els i les integrants de Totes Fem Badia.
Totes Fem Badia farà una altra assemblea general dijous 13 de setembre a les 19 hores al Parc Joan Oliver per exposar com avancen els diferents temes plantejats. Tothom hi és convidat a participar.

Totes Fem Badia