Sumem en les eleccions generals del 23J

Sumem en les eleccions generals del 23J

Diumenge 23 de juliol tenim de nou una cita a les urnes, una cita a la qual en les últimes eleccions municipals molts badiencs i badienques van faltar perquè no van anar a votar. Avui ens agradaria parlar de nou del perill que tenim si la gent no vota el 23J, volem parlar de la importància de la democràcia. El vot és un dret pel qual moltes persones i dones van lluitar fa anys, un dret que necessitem i que hem de fer servir cada cop que hi hagi eleccions. Perquè no votar no és una manera de protesta útil, no votar només reforça les possibilitats de governar de la dreta i extrema dreta.

En aquestes eleccions generals ens hi juguem molt, perquè es decidirà quin tipus de polítiques es faran al nostre país els pròxims anys i es decidirà si ve continuem avançant com un país europeu i progressista o si bé retrocedim a l'Espanya de la dictadura que tantes llibertats i drets ens va arravatar. En aquestes eleccions es decidirà si continuem avançant en política social, si continuem apujant el salari mínim internacional, si continuem tenint un model que aposti per al treball digne i no precari, si tindrem un govern que defensi una llei d'habitatge justa que defensi l'habitatge com a un dret i no com un privilegi...

Necessitem un govern que sàpiga que és important per a les persones, que entengui que les necessitats de les persones reals, la majoria de companyes i companys de Totes fem Badia tenim clar que aquest govern només serà un govern encapçalat per una dona, Yolanda Díaz. Creiem que ja és hora de fer un pas endavant i de tenir per primer cop una presidenta. Sumar En Comú Podem és l'única garantia que tenim la gent d'esquerres per continuar millorant l'educació, la sanitat, la mobilitat i sostenibilitat, en igualtat i drets.

Yolanda Díaz ha demostrat en molt poc temps els avenços que un govern d'esquerres pot dur a terme, ha millorat la vida de la gent gràcies als ERTOS en la pandèmia, gràcies a la reforma laboral que ha impulsat el treball amb més contractes indefinits i menys temporals, millorant la contractació de persones joves. Ha demostrat que amb dades es planta cara a l'extrema dreta i a la dreta que només propaga odi i fake news.

A Catalunya, i més concretament a Barcelona, encapçala la llista de Sumar En Comú Podem l'Aina Vidal, una dona que porta un recorregut molt llarg tant a la política com a la lluita sindical, diputada al Congrés des de 2015, l'Aina és una persona molt capaç que sempre ha defensat els drets dels catalans i catalanes al Congrés. Sens dubte amb l'Aina i la Yolanda tindrem un país que aconseguirà drets i avanços molt importants i necessaris.A favor a tenir un habitatge no sigui un luxe
A favor de la pluralitat de llengües i del català
A favor de la jornada laboral de quatre dies
A favor de més i millors trens
A favor de la sanitat i educació pública
A favor de la igualtat i la diversitat.

Si vols un país a favor teu VOTA SUMAR.


photo_5870520454937166008_xjpg