S'aprova el manifest i reglament per les primàries de Totes fem Badia

S'aprova el manifest i reglament per les primàries de Totes fem Badia

L’assemblea de Totes fem Badia aprova i ratifica el nou manifest d’adhesió a Totes fem Badia i el reglament pel procés d’eleccions primàries per configurar la llista electoral de les eleccions municipals de maig del 2023.

Diumenge 16 d’octubre, vint i cinc persones s’han reunit en l’assemblea de Totes fem Badia per debatre el nou manifest d’adhesió i el reglament per les primàries.


El manifest és un document de ruta que assenyala els objectius de Totes fem Badia i allò al que ens comprometem totes les persones que volem formar-ne part. El manifest que ha estat tractat i consensuat a l’assemblea es farà públic i es permetran també les adhesions al mateix via online.

Per altra banda, s’ha debatut i consensuat la manera en la qual escollirem les candidates i candidats que conformaran la llista electoral de Totes fem Badia al 2023.


S’ha aprovat un reglament en el qual s’estableixen les bases de participació democràtica necessàries per tal de fer un procés de primàries que sigui obert, transparent i participatiu, del que tothom en pugui formar part.

També s’ha escollit un nou grup de Coordinació, el qual s’encarregarà de nomenar el Comitè Electoral que organitzarà i supervisarà les primàries.

Per tal de poder participar en Totes fem Badia i del procés electoral de les primàries, tant per poder votar com ser escollit o escollida, caldrà signar el manifest i complir les bases consensuades al reglament. Properament publicarem ambdós documents definitius.

Totes fem Badia


photo_5938488037518457735_yjpg