PRIMERA ASSEMBLEA DE TOTES FEM BADIA PER ORGANITZAR LES ELECCIONS MUNICIPALS  DEL  2023

PRIMERA ASSEMBLEA DE TOTES FEM BADIA PER ORGANITZAR LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 2023

Aquest dijous 21 de juliol s’ha celebrat la primera assemblea amb motiu de les properes eleccions municipals.

A l’assemblea, que ha comptat amb més d’una quinzena de persones, hem tingut un debat general de la situació per la que travessa el municipi i el país. També s’han parlat de temes preocupants per la ciutadania com la possible entrada de l’extrema dreta, la falta de participació ciutadana que és encara més gran després de la pandèmia i temes com habitatge i urbanisme. Hem treballat una proposta de document que es farà públic, on quedaran recollits tots els temes dels que hem parlat.

Al debat s’ha posat de manifest que és necessari treballar per a afavorir la participació de tots i totes i sumar més persones al projecte de Totes fem Badia. Per tal d’aconseguir-ho aviat començarem a posar carpes en diversos llocs del municipi per tal de donar informació i coneixement a la ciutadania i treballar diversos objectius que es concretaran més endavant.

Per tal de posar ordre en tots aquests temes i poder extraure propostes concretes per començar a treballar el programa i establir com es faran els processos participatius per a realitzar la llista i programes electorals hem decidit treballar en cinc comissions concretes que ens ajudaran a organitzar la feina.

També hem aprovat un calendari per establir el temps que dedicarem a cada cosa, en concret s’ha acordat fer la propera assemblea pel diumenge 18 de setembre.

Durant el mes de setembre també es reuniran les diferents comissions de treball.

Volem agrair la participació de totes les persones que han participat d’aquesta assemblea i animar a tothom a apropar-s’hi i a participar.

Aprofitem per desitjar-vos un bon estiu i bones vacances! Tornarem amb les piles carregades per treballar en aconseguir la Badia que volem i en la que creiem!


WhatsApp Image 2022-07-21 at 104620 PMjpeg