Presentació de la candidatura de Totes Fem Badia (TFB) per a les municipals de maig

Presentació de la candidatura de Totes Fem Badia (TFB) per a les municipals de maig

Totes fem Badia presentarà la llista completa

Després de l’assemblea del passat mes de febrer on es va triar la cap de llista i la candidatura, Totes fem Badia farà de manera pública la seva presentació. I ho farà al ben mig de la Plaça de La Sardana, divendres 5 a les 18.30.Amb aquest acte es vol donar a conèixer els noms dels veïns i veïnes que acompanyaran l’Ana Luque a la llista, animar a la gent assistent a col·laborar en la campanya i donar a conèixer els grans eixos programàtics de Totes Fem Badia. L’acte tindrà un format senzill i participatiu on s’aniran presentant els membres de la candidatura d’un en un fins a completar la llista sencera i poder-nos fer la foto de la candidatura.

A l’acte intervindrà en Lluís Carrasco, un badienc de socarrel que ara viu a Sant Feliu de Llobregat i que va ser membre fundador de l’AAVV de Badia. “Hem decidit que vingui a acompanyar-nos en la presentació una persona de la base social i política com som les persones que formem Totes fem Badia. Es així com millor ens sentim representats/des”,han comentat des de la Comissió de Coordinació.

Intervenció d’Ana Luque

Arran de la intervenció i presentació d’en Lluís Carrasco, l’Ana Luque farà una presentació del objectius i fites principals de Totes fem Badia (TFB) en aquestes eleccions municipals. L’Ana com a candidata a l’alcaldia de Badia analitzarà els problemes del municipi i les propostes per a donar solucions als mateixos o millorar-los en la mesura del possible.

L’acte, que a més de presentar les persones que hi formen part de la llista, ha de servir com a punt de trobada de TOTESles personesque pensem que Badia necessita una altra manera de fer si vol tenir un futur, al mateix temps que ha de convertir-se en un punt de de sortida cap a unes eleccionsen les que Totes fem Badia aspira a guanyar-les. Ambdós objectius treballats en comú i de manera simultània és el que ha de fer possible que molta gent s’hi sumi a aquest projecte polític per a Badia i fet per gent de Badia.

Inici de contactes amb entitats i la ciutadania

A partir d’aquesta presentació de la llista, Totes fem Badia iniciarà un calendari de trobades i reunions amb veïns i veïnes, entitats i associacions com a retorn de totes les propostes sorgides de les diferents assemblees i de les que les entitats ens han fet arribat. Des de TFB hem programat un seguit de sortides per les diferents places i carrers de Badia per explicar i debatre amb la ciutadania la proposta de govern. Amb les entitats i associacions es faran un seguit de trobades i reunions per a fer un retorn de les propostes que finalment hi aniran al programa electoral. L’objectiu d’aquestes trobades i reunions serà poder explicar amb calma i serenor una alternativa possible i realista de govern per a Badia del Vallès si així ho volen els veïns i veïnes el proper 26 de maig.

Us hi esperem!

Totes fem Badia