Presentació de la candidata de Totes fem Badia a l'alcaldia de Badia del Vallès

Presentació de la candidata de Totes fem Badia a l'alcaldia de Badia del Vallès

Dissabte 1 d’abril Totes fem Badia presentarà la candidata a l'alcaldia a les eleccions municipals de maig. L’acte es farà a les 12 hores a la Plaça Major i comptarà amb la presència d’Isabel Garcia, alcaldessa i candidata a l’alcaldia a Santa Perpètua.

Nerea Garcia va ser escollida a les eleccions primàries per encapçalar la candidatura de Totes fem Badia. Dissabte 1 d’abril farà la presentació a la ciutadania de la seva proposta i la seva candidatura en un acte públic a la Plaça Major de Badia del Vallès. La Nerea presentarà les línies bàsiques sobre les que les persones de Totes fem Badia han elaborat el programa d’acció al govern i el grup de persones que l’acompanyaran en la candidatura entre les que estan l’Anna Luque, en Joaquin Nogués, la Pilar Paz, l’Antonio Molina, l’Eusebio Argueta o el Jose Pérez. La llista rep el suport d’un gran nombre de persones molt implicades en lluites i associacions del municipi entre les que destaquem la Teresa Reverter, l’Adrià Miguel, la Rosa Albarracín o la Loles Pérez-Hita.

A l’acte ens hi acompanyarà la Isabel García (actual alcaldessa de Santa Perpètua) qui donarà el seu suport a la candidatura com a necessària per treure Badia de l’actual situació després de molts anys d govern monocolor.

Des de les 10 del matí hi haurà carpa amb música on poder parlar i compartir debat amb els i les candidates de Totes fem Badia.


Us hi esperem! Tots i totes hi sereu benvinguts/des.

_DSC7356jpg