Nerea García serà la cap de llista de Totes fem Badia a les eleccions municipals de maig

Nerea García serà la cap de llista de Totes fem Badia a les eleccions municipals de maig

Totes fem Badia tindrà a la Nerea García com a cap de llista després de ser triada per un procés de votació on una seixantena de persones inscrites van participar-hi. 

La Nerea, que aquesta legislatura ha estat regidora i portaveu del Grup Municipal, ha estat la persona més votada i millor valorada d’entre les 17 que s’hi presentaven. Al final de la jornada tothom valorava el treball fet i l’estima que la Nerea sempre ha demostrat `per Badia i la seva gent . Aquest fet barrejat amb la seva joventut la fan una candidata amb la capacitat d’il·lusionar amplis sectors de la ciutadania per aconseguir el resultat electoral necessari amb els que poder iniciar els canvis que Badia necessita des del govern municipal. “Assumeixo aquesta nova responsabilitat amb molta il·lusió. Gràcies a totes les persones que heu confiat en mi per encapçalar aquesta candidatura que al meu entendre és la única que pot treure el millor de Badia” va manifestar la candidata només acabada l’assemblea posterior al recompte de vots.

A l a Nerea l’acompanyaran un equip de persones amb àmplia experiència en la política i la vida associativa del municipi que les fan coneixedores de les mancances i les necessitats del nostre municipi com són el Joaquin Nogués, l’Ana Luque, la Pilar Paz, o el José Pérez. La llista definitiva serà ratificada per la propera reunió de coordinació després de revisar l’ordre i l’acompliment de la llei electoral en percentatges i trams.


Elaboració del programa i reunions amb entitats i ciutadans


Tot just acabat el procés de primàries, les persones assistents al recompte van començar a parlar de com organitzar unes jornades per elaborar la proposta de programa de govern de Totes fem Badia així com un calendari de reunions amb entitats badienques i ciutadans per explicar el què s’ha fet durant aquest 4 anys com a oposició a l’ajuntament, així com escoltar propostes i plantejaments que en pugui sortir de les trobades per ser incorporats al programa de Totes fem Badia. Aviat publicarem el calendari per a que tothom hi pugui dir la seva.


Totes fem Badia

d26dc269-2589-4060-9dda-ed3267560255jpeg