La Diada a Badia del Vallès

La Diada a Badia del Vallès

L'11 de Setembre és la Diada Nacional de Catalunya . Tot i que, significa el dolorós record de la pèrdua de les llibertats  l'onze de setembre de 1714, Catalunya va prendre aquesta data com a símbol de la lluita per recuperar les llibertats civils pròpies.

Encara que aquest dia algunes persones e institucions hi volen donar tan sols un caire festiu despullant-la de contingut, no hem d’oblidar que és una jornada de defensa dels drets i les llibertats del país i els  actes que s’hi fan són de reafirmació del caràcter propi de Catalunya i de la seva identitat com a nació.

Aquesta identitat és i serà aquella que les persones que hi vivim, fem possible en tots el àmbits de la nostra vida, des del sanitari, passant pel laboral, cultural, acadèmic, de gènere...arribant al de les llibertats individuals i col.lectives.

Enguany, l’equip de govern de la nostra ciutat, emparant-se en les mesures del covid, ha decidit no fer cap acte oficial per la diada. Totes fem Badia, hem insistit en que es podia fer al Parc Joan Oliver que és prou gran per guardar les distàncies, però ni ells, el PSC,  ni Ciutadans ni Esquerra Republicana ho han acceptat. No entenem perquè a la resta de les poblacions de Catalunya es faran actes oficials i nosaltres hem de ser diferents.

Totes Fem Badia hem fet la nostra ofrena floral reivindicant els serveis públics per a tothom, l'hem dipositat al Monòlit del Parc Joan Oliver dedicat al poeta català.


Bona Diada a tothom! Visca Catalunya!


Totes Fem Badia

WhatsApp Image 2020-09-11 at 112846jpeg