Jornada elaboració del programa electoral de Totes Fem Badia

Jornada elaboració del programa electoral de Totes Fem Badia

Amb una assemblea marcada per l’alta participació i l’ambient de deliberació constructiva Totes fem Badia va avançar bona part de la proposta electoral. La resta de blocs temàtics seran tractats en una propera assemblea abans de la trobada del 22 de febrer en la que es triarà la llista que durà la veu de Totes fem Badia a l’ajuntament.

Assemblea de deliberació

Les idees sorgides de les diferents assemblees per a la elaboració del programa electoral quedaran organitzades en 15 blocs temàtics per analitzar l’actual situació del nostre municipi i les diferents propostes per a abordar-la. L’assemblea va tractar qüestions al voltant de l’urbanisme, educació, habitatge, cultura i atenció a les persones. Es van aprovar a prop d’un centenar de mesures i accions a implementar en aquest cinc àmbits. A l’assemblea es va destacar la importància de fer una bona diagnosi de com estem en els diferents temes amb un anàlisi rigorós de les diferents accions per poder desenvolupar una proposta realista basada en les necessitats manifestades per la pròpia gent participant de l’assemblea.

Des del grup de Coordinació de Totes fem Badia valorem molt positivament aquesta manera col·lectiva de fer el programa electoral ja que la deliberació col·lectiva ens fa aprendre els uns dels altres i poder proposar camins per solucionar els múltiples problemes que Badia té com a municipi.

Properes assemblees per finalitzar la proposta electoral i triar la llista

La propera setmana el Totes fem Badia convocarà una nova assemblea per acabar de deliberar sobre els altres blocs que no varen poder ser tractats a l’assemblea del dissabte. A més, Totes fem Badia té programada una assemblea pel proper divendres 22 a les 18:30 hores al local de Badia en Comú per deliberar, triar i organitzar l’ordre de la llista amb les companyes i companys que duran la nostra veu a l’ajuntament. Serà una assemblea oberta a totes les persones que hagin manifestat el suport a Totes fem Badia (signat el full d’adhesió) en la que es triarà de manera oberta i participativa la llista i l’ordre de la mateixa per concórrer a les eleccions municipals de maig.