Inici de les jornades per a fer un “Programa de Govern”

Inici de les jornades per a fer un “Programa de Govern”

Procés obert a tothom

Construir un programa de govern per a fer la Badia que alguna vegada hem pensat i fer-ho de manera col·lectiva, aquest són els principals objectius de les quatre jornades plantejades pel Totes Fem Badia. El procés s’inicia aquest dissabte a l’Escola La Sardana d’11 a 12´30 hores en les que es posarà ordre als temes a tractar i les possibles línies de solució dels problemes i mancances que patim les persones que vivim a Badia del Vallès.

A l’assemblea podrà contribuir tothom que hi vulgui i seguirà una metodologia participativa per analitzar i debatre cadascun del temes que s’exposin i, com no, possibles línies d’acció a posar en marxa per aconseguir solucionar-los. No es tracta de donar raons del que està malament i com posar-hi soluciones, sinó d’endreçar els problemes i mancances que vivim com a ciutadanes de Badia, alhora que endreçar-los en la recerca de possibles solucions als mateixos.

 

Tres sessions programades al desembre i gener

Totes fem Badia organitzarà a la mateixa escola La Sardana 3 sessions més els dies 15 de desembre, 13 de gener de 2019 i 27 de gener de 2019 on es tractaran amb profunditat els temes i línies de solucions que sorgeixin a partir de l’assemblea del proper dissabte. Amb aquestes  3 sessions tractarem aquells temes que preocupin a la gent que hi participin  en aquesta elaboració col·lectiva del programa de govern per la legislatura 2019-2023.

Aquest procés que ha estat anomenat  “Dissenyem el Programa Municipal: Vine i participa!” té com a principal objectiu fer la política propera a la gent tractant allò que ens preocupa i cercant les solucions de manera col·lectiva i consensuada mitjançant el debat, el diàleg i l’escolta activa.

 

Recordeu-vos. Dissabte 24 a les 11 hores Assemblea Oberta per iniciar el disseny de les línies del programa de Govern de Totes Fem Badia.

 

Us hi esperem!!