Inici de campanya

Inici de campanya

El proper dijous dia 9 Totes fem Badia iniciarà una campanya electoral amb el ferm objectiu de guanyar les eleccions i poder implementar una proposta de govern elaborada des de la participació i el consens. La campanya electoral incidirà en explicar les mesures concretes proposades a més d’exposar accions urbanístiques i socials a diverses zones de Badia. (A sota podreu comprovar els horaris i emplaçament de les diferents carpes programades)


Una campanya adreçada a explicar una proposta alternativa i guanyadora per al municipi

Totes fem Badia ha organitzat una campanya dividida en dues fases i dues línies d’acció concretes. Una primera fase en la que s’organitzaran carpes a diferents llocs del municipi (veure agenda) per a explicar la proposta del programa de govern i escoltar a la ciutadania. Una segona fase en la que es centrarà en explicar les accions concretes proposades per temes com salut, educació, urbanisme, atenció a les persones,... La campanya estarà recolzada per una altra 2.0 amb l’objectiu d’arribar a tota la ciutadania més acostumada a informar-se a través de les xarxes o que no pugui seguir de manera presencial la campanya a causa dels seus horaris laborals o d’estudis.

A partir del dijous ja disposarem del programa definitiu que es distribuirà per xarxes i en paper físic ,així com un llibret explicatiu de les persones que conformen la llista encapçalada per l’Ana Luque, sota el lema “Persones Compromeses”. Aquest materials seran penjats a la web de Totes fem Badia per a facilitar la seva consulta.


Dies, llocs i horaris dels punts de la carpa informativa de Totes fem Badia


Divendres 10 al mercat municipal de 18 a 20 hores

Dissabte 11 de 10 a 13 hores al Poli Vell

Diumenge 12 de 10 a 13 hores al Parc de l’Avinguda Mediterrani (núm 15-21) farem l’acte: Les persones, el centre del nostre programa.

Dilluns 13 de 18 a 20 hores al carrer d’Oporto

Dimarts 14 a l’Avinguda Via de la Plata (mati de 10 a 12 i tarda de 18 a 20 hores)

Dimecres 15 a la Rotonda Montjuic (davant la Biblioteca mati de 10 a 12 i tarda de 18 a 20 hores)

Dijous 16 a l’Avinguda de Burgos (davant la farmàcia al mati de 10 a 12 i tarda de 18 a 20 hores)

Divendres 17 a l’Avinguda Mediterrani ( a les escales mecàniques mati de 10 a 12 i tarda de 18 a 20 hores)

Dissabte 18 per la tarda de 18 a 20 hores farem l’acte Central al Parc Joan Oliver.

Dilluns 20 al carrer Menorca (mati de 10 a 12 i tarda de 18 a 20 hores)

Dimarts 21 a l’Avinguda Cantàbric (mati de 10 a 12 i tarda de 18 a 20 hores)

Dimecres 22 a l’Avinguda Costa brava davant l’estanc (mati de 10 a 12 i tarda de 18 a 20 hores)

Dijous 23 al matí al mercadillo setmanal i a la tarda a l’avinguda de Burgos de 18 a 20 hores.

Divendres 24 Sopar fi de campanya a la Plaça de La Sardana


Una proposta feta des de la participació i la deliberació col·lectiva

La proposta de govern defensada per Totes fem Badia es fonamenta en la participació, la transparència en el govern i el realisme de les propostes. A nivell general, en els diferents àmbits es proposen creació de nous Consells Municipals, reorganitzar algunes àrees de l’ajuntament, impulsar mesures per millorar la transparència i revertir alguns dels “nyaps” urbanístic del PSC en el govern municipal como són les antigues escoles L’Empordà i Antonio Machado o el Poliesportiu Vell. El programa de govern de Totes fem Badia, que aviat arribarà a totes els habitatges de Badia, és una proposta realista dels canvis en neteja, urbanisme, convivència i atenció a les persones que Badia necessita per mirar amb optimisme cap el futur.


Totes fem Badia