III jornades per elaborar el programa de govern amb Totes fem Badia

III jornades per elaborar el programa de govern amb Totes fem Badia

Totes fem Badia (TFB) organitza demà diumenge 13 una assemblea oberta per debatre i treballar propostes per al seu programa electoral per les municipals d’enguany.

L’assemblea serà de 10 a 13 hores a l’escola La Sardana i hi podrà participar tothom que vulgui.

Construcció d’una proposta des de la participació

La de demà diumenge serà la tercera assemblea dedicada a analitzar els problemes que Badia té com a municipi i a debatre propostes per a millorar-lo. En aquest cas la jornada programàtica tractarà de temes com les polítiques educatives municipals, l’atenció a les persones, la convivència i el civisme, les polítiques culturals municipals i la qüestió de l’ocupació. Els temes seran tractats en grups reduïts per després posar- ne en comú tot el que s’hagi comentat i exposat. Com a la resta de les assemblees de Totes fem Badia (TFB) podran participar tothom que hi vulgui, respectant les normes de funcionament de l’assemblea i el codi ètic de TFB.

L’assemblea serà a l’escola La Sardana de les 10 hores a les 13 hores i hi haurà servei de canguratge per si algú el necessités.

Sorteig de la cistella de productes de comerç just i de Km 0

Durant les festes de nadal les persones que formem Totes fem Badia (TFB) hem fet córrer un calendari amb el que es podia participar en el sorteig d’una cistella de productes de Comerç Just i de proximitat. El número premiat van ser les tres darreres xifres del sorteig de “el niño” del 6 de gener d’enguany. El premi és pot aconseguir adreçant-se amb el número premiat a qualsevol membre de Totes fem Badia.


Totes fem Badia