Dificultats per arribar a les urnes a alguns centres de votació a la nostra ciutat

Dificultats per arribar a les urnes a alguns centres de votació a la nostra ciutat

No sé que passa a altre municipis, però al nostre hi ha persones, principalment d'edat avançada que en arribar a les escoles Seguidillas i Jota, tenen serioses dificultats per superar els tres esglaons que permeten arribar al vestíbul que les conduïrà a les urnes.

Es un dia en que tothom, però sobretot els qui estem d'apoderades i interventores ho podem veure. Persones amb cadira de rodes, que caminen ajudades per un bastó, o que s'ajuden del que irònicament s'anomena un 600 etc. necessiten l'ajuda de qui els acompanya, amb perill a vegades de fer-se mal. És una realitat que la accessibilitat a les escoles electorals no és adient i que des de l’Ajuntament no han proposat cap solució.

En veure aquestes dificultats em pregunto:

Aquests dies, cap a on miren els nostres responsables polítics? Es que nomes poden veure, qui els votarà o qui els fa la gara, gara? No tenen empatia ? Tan costa fer una rampa, de fusta per treure i posar? O millor definitiva, no oblidem que a aquestes escoles també i accedeixen nens i nenes que poden tenir una dificultat física i famílies amb cotxets, carros d'anar a comprar, etc....

Anna, si de nosaltres depèn, aquesta és una de les primeres, petites però importants coses, que solucionarem, oi que sí?


Teresa Reverter, candidata número 12 de Totes fem Badia