Diada Nacional de Catalunya a Badia

Diada Nacional de Catalunya a Badia

Totes fem Badia convoca als badiencs i badienques a fer l’ofrena floral al monòlit dedicat al poeta Joan Oliver (Pere Quart) el proper dissabte 11 de setembre a les 10.30.


Una any més Totes fem Badia volem fer de la Diada una festa reivindicativa on l’avenç de les llibertats nacionals i el reconeixement de Catalunya com a nació estiguin en el centre . I ho volem fer davant el monòlit de Pere IV (al Parc Joan Oliver) a les 10:30 on trobem l’espai més representatiu a Badia per allò que simbolitza la Diada Nacional de Catalunya com a reivindicació i defensa de la nostra identitat com a poble i nació.


Des de fa temps, moltes de nosaltres hem defensat que aquest espai era el més adient per aquest tipus de celebracions malgrat no ser un espai prou digne al nostre entendre. Per això, un any més vam proposar que es fes la celebració institucional en aquest espai i la resposta ha estat que l’acte institucional (l’organitzat per l’ajuntament) es celebrarà al voltant de l’olivera que al nostre entendre té una altra connotació i simbologia emocional.


Per això, en el nostre ferm convenciment que l’espai més adient és al voltant del monòlit de Pere Quart farem allí la nostra ofrena floral. Una vegada finalitzada, i després de cantar Els segadors participarem de l’acte institucional a on estarem representades per la portaveu del nostre Grup Municipal.


A la nostra ofrena garantirem les mesures i distàncies de seguretat pel qual la utilització de mascareta serà obligatòria a tots els assistents.


Us hi esperem!!!!


Totes Fem Badia

monolito joan oliverjpg