Comunicat AEB

Comunicat AEB

Companyes, companys;

Com bé sabeu enguany no trobareu la papereta de l'AEB al col·legi electoral, després d'un procés intern de debat i reflexió hem decidit no presentar-nos a les eleccions d'aquest any 2019. Per què ho hem fet? Després de 25 anys d'història, de lluita, de feina, de suport mutu d'encerts i errors, però sempre amb la determinació de fer de Badia un lloc millor per viure, creiem que era el moment de sumar amb altres forces i moviments del nostre municipi per intentar crear un moviment transversal i d'esquerres capaç de guanyar l'alcaldia i desenvolupar el projecte de ciutat que hem defensat.

Després de més de dos anys de feina compartida aquest projecte transversal va esdevenir en l'assemblea de TOTES FEM BADIA, que no és ni més ni menys que la candidatura municipalista que representa les inquietuds i les formes de fer de l'AEB, un espai assembleari obert a totes les persones d'esquerres i amb ganes de transformar el nostre poble. Aquest projecte està format per persones de diferents espais polítics i associatius del nostre municipi, per tant format per persones militats de l'AEB i d'altres espais polítics com Badia en Comú o Podemos entre d'altres.

Creiem que Badia no pot assumir un nou mandat amb el PSC al capdavant, Badia a perdut innumerables oportunitats en temes tan capitals com infraestructures, cultura, finançament, joventut o gent gran, projectes que farien que Badia i les seves veïnes i veïns tinguéssim els serveis que ens mereixem i per aquests motius hem de fer un canvi de 180º en les polítiques del nostre municipi,hem de posar al capdavant del nostre ajuntament persones compromeses amb el municipi, amb els moviments associatius i popular, feministes i antifeixistes, anti-capitalistes i d'esquerra, en definitiva amb totes les badienques i badiencs, que no són altres que els valors i principis que ha defensat l'AEB des dels seus inicis.

Per tant, el pròxim 26 de maig com hem dit no trobareu la papereta de l'AEB, però trobareu el projecte que dóna suport l'AEB, un projecte municipalista, d'esquerres, feminista, transversal i sobretot un projecte guanyador, per tant el diumenge VOTA #PERSONESCOMPROMESES VOTA TOTES FEM BADIA.


Alternativa d'Esquerres per Badia