Assemblea Ciutadana per proposar una alternativa per a les eleccions municipals del 2019

Assemblea Ciutadana per proposar una alternativa per a les eleccions municipals del 2019

Amb l’assistència d’una vuitantena de persones es presenta la creació d’un nou espai per “organitzar el canvi que Badia necessita”

Dissabte es va presentar una nova proposta política per a les eleccions municipals de 2019. Tal i com exposa el manifest que es va llegir “les persones que formen part de BeC i AEB fan una crida ciutadana per construir l’alternativa a l’actual govern”. Per això han començat a organitzar-se en un nou espai de trobada al que conviden a la participació ciutadana. “Es tracta d’un nou espai integrador, plural, crític amb l’actual situació i que vol trobar fórmules per posar fre als dèficits i mancances del nostre municipi”, van exposar a l’assemblea oberta.

Espai de trobada més enllà dels partits

La proposta es anar creant una espai de trobada on cadascun aporti allò que cregui adient. Un espai on el debat i la proposta en assemblea sigui el motor d’una manera d’entendre i de fer política, tal i com ja es venia fent a les assemblees de AEB i BeC. Ara bé, les persones impulsores d’aquesta nova proposta volen que sigui la ciutadania activa la que impulsi aquest nou espai per aconseguir canviar tot allò que no ens agrada; ni en el fons ni en les formes.

Assemblea organitzativa el proper divendres 1 de juny

A l’Assemblea es va decidir organitzar una primera assemblea constituent i d’inici de treball en temes més concrets i organitzatius el proper divendres 1 a les 18 :30 hores a l’Escola La Sardana.
Aquesta assemblea serà oberta a tothom que vulgui incorporar-se a la construcció d’aquest nou espai que aspira a ser l’alternativa a l’actual govern per impulsar les polítiques que Badia necessita per a millorar com a municipi on poder viure-hi.