Arriben les vacances d’estiu i Totes fem Badia ho volem celebrar amb tu

Arriben les vacances d’estiu i Totes fem Badia ho volem celebrar amb tu

Totes fem Badia dóna la benvinguda al període de descans d’estiu amb una trobada al Bar La Sardana el proper dijous 26 a partir de es 20 hores.

Després d’un primer semestre d’any de treball i proposta organitzativa, les persones que formem Totes fem Badia volem passar una estona agradable i desitjar-nos unes bones vacances i període de descans. I ho volem fer amb tothom que ens vulgui acompanyar. Per això, hem quedat el proper dijous 26 a partir de les 20 hores a la Terrassa del Bar La Sardana per a fer-la petar una estona tot prenent un refresc.
L’acte és obert a tothom que hi vulgui venir a passar una bona estona amb nosaltres.

Propera assemblea general: 13 de setembre al Parc Joan Oliver

Totes fem Badia marxem amb feina feta i d’altra programada per a la tornada. Ja hem iniciat els tràmits legal per poder-nos presentar a les properes municipals, alhora que hem organitzat les primeres comissions ( coordinació, economia i comunicació).
Durant l’estiu es prepararan els temes legals i e-mails per reunir-nos amb les associacions esportives i culturals de Badia durant la propera tardor. La comissió de coordinació reiniciarà l’activitat el 5 de setembre i el 13 de setembre ja està programada una altra assemblea general al parc Joan Oliver.