Acte presentació de la candidatura de Totes fem Badia

Acte presentació de la candidatura de Totes fem Badia

L’acte, presentat per l’activista badienc Lluís Carrasco, va servir com a punt de partida per explicar al públic assistent que Badia necessita un canvi i que aquest canvi només vindrà de la mà de Totes Fem Badia.

Acompanyament de Lluís Carrasco i presentació de tota la candidatura

En Lluís Carrasco va fer un repàs de molts episodis de lluita veïnal que va transformar Badia en el municipi que és ara. “Ha estat a través de la lluita inconformista com Badia va aconseguir serveis bàsics com Llars d’infants, el CAP o inversions per a millorar la vida de la gent de Badia”. Carrasco va destacar aquesta capacitat de lluita de Badia que ara es veu reflectida en la llista de Totes fem Badia; “recolzar aquesta candidatura es tornar a posar Badia en el centre dels municipis del Vallès. I és això el que ara necessita Badia del Vallès”.

L’Ana Luque va agrair la presència de tanta gent en una tarda que començava a amenaçar pluja. I tot seguit va començar a presentar el grup de dones i homes que l’acompanyaran a la candidatura per aquestes municipals de 2019. (Reproduïm la llista completa i per ordre al final d’aquest escrit). L’Ana va destacar que la llista la “conformem un equip de persones compromeses amb la realitat del nostre municipi. Som persones que volem transformar el nostre entorn des del treball a les institucions sense renunciar a la lluita i reivindicacions des del moviment associatiu fins aconseguir que Badia torni a ser referent a la nostra comarca, d’un poble lluitador i valent”.

Este equipo que ahora tenéis aquí delante tiene un proyecto para nuestro pueblo que parte de ese compromiso. Un proyecto que tiene como prioridades máximas la participación y la transparencia. Un proyecto que quiere ser inclusivo, solidario, feminista, sostenible, ecológico y plural. Donde todas y todos podamos encontrar nuestros anhelos como ciudadanos, nuestras inquietudes sobre el futuro de nuestro pueblo y donde sepamos que se nos va a escuchar para buscar una solución de manera consensuada”, va remarcar en el seu discurs. I finalment va afegir:“ volem fer de la política una activitat seriosa i rigorosa, però alhora fer-la atenta, amable, de petits gestos, de cura mútua i de protecció als més febles; fent accions que procurin sempre la construcció d’ un món millor.”


Llista completa de Totes Fem Badia

 1. Ana Luque

 2. Nerea Garcia

 3. Pilar Paz

 4. Jose Manuel

 5. Antonio Molina

 6. Loles Pérez-Hita

 7. Raimundo Ruiz

 8. Marta Guerrero

 9. José Pérez

 10. Juan José “el Nene”

 11. Teresa Carceller

 12. Teresa Reverter

 13. Álvaro Pacheco

 14. Encarna Salguero

 15. Joaquín Nogués

 16. Francisca “Paquita”

 17. Adrián Miguel


SUPLENTS


  18. Mar Argueta

  19. Isidoro Sánchez

  20. Encarna Ariza

  21. Manuel Pedrosa


Totes fem Badia