Acte central de campanya de Totes fem Badia al Parc  Joan Oliver

Acte central de campanya de Totes fem Badia al Parc Joan Oliver

Un centenar de badiencs i badienques van poder gaudir i participar d’un acte central diferent on es va deixar palès l’essència de Totes fem Badia; participació i transparència en la gestió.


Ahir dissabte 18, i malgrat l’amenaça de pluja, Totes fem Badia vàrem fer el nostre acte central de campanya. I el vam fer com som nosaltres de manera senzilla, participativa i amb els recursos humans i materials procedents al 100% del nostre municipi. Com va explicar la Teresa Reverter a la presentació “ som una candidatura municipalista i, això vol dir que no depenem de cap partit dels que surten a la televisió. I tot i que tenim moltes amistats amb polítics coneguts, no ens hem volgut reforçar amb ells ni elles perquè la nostra força es basa en 3 pilars fonamentals: les ganes de fer una bona acció de govern, una experiència de lluita, reivindicació i treball a diferents associacions i la participació de tothom. Diem que volem fer política de manera diferent i diferent serà el nostre acte”.

I així va ser. Alguns membres de la candidatura de Totes fem Badia van explicar el programa electoral escenificant una de les moltes assemblees que hem tingut i continuarem tenint. Durant uns 40 minuts van establir un diàleg on van anar apareixent la seguretat, els serveis, la manca de plans de manteniment, l’estat dels equipaments municipals, el problema de l’amiant, de l’aeroport, dels aparcaments, de la manca de transparència i el clientelisme a l’actual ajuntament. I al darrera d’aquesta denuncia un seguit de propostes que es van anat desgranat en forma de diàleg deliberatiu.

El públic assitia expectant mentre es prenia un cafetó en una improvisada terrassa al Joan Oliver. Una candidatura diferent que s’ha compromès a fer política de manera diferent havíem de fer un acte centra de campanya diferent.

L’Anna Luque com a candidata a l’alcaldia va fer la cloenda de l’acte demanat el màxim de recolzament en forma de vot de tots i totes les presents a l’acte. “Ens cal que ens ajudeu a guanyar les eleccions del 26 de maig a Badia. Ens cal la vostra força i ajuda perquè la nostra força cau en tots i totes vosaltres: la força de la gent senzilla que vol un altre govern amb una altra manera de fer a Badia”.

Torn obert de paraules de la gent assistent

El bon ambient generat de comunió a l’acte va fer que el públic assistent s’animés a prendre la paraula i preguntar sobre diferents temes que els preocupaven com són les farmàcies de guàrdia nocturnes, el servei de busos nocturns, la necessitat d’una residència per a la Gent Gran amb places públiques, el futur dels pisos buit de la caserna de la Guàrdia Civil, la necessitat de fer complir les ordenances, sobre tot la de civisme o la manca d’espais per a la gent jove i el futur del Casal de Joves. Des de la taula es va anar responent a cadascuna de les preguntes de la manera més concreta i precisa possible.

Necessitat de fer conèixer la candidatura

L’acte es va tancar amb el ferm compromís de redoblar els esforços durant aquesta darrera setmana de campanya electoral per donar a conèixer entre tots i totes les badienques la candidatura de Totes fem Badia que es presenta per primera vegada a unes eleccions. Aquest aspecte es va manifestar entre molts dels assistents com uns dels principals handicaps per aconseguir guanyar les eleccions municipals a Badia. Des de Totes fem badia prenem nota i farem tot el possible per a traslladar a la ciutadania que el 26 de maig si vol votar una candidatura d’esquerres, feminista, ecologista i municipalista 100% ha de votar Totes fem Badia com abans ho feia quan votava per l’AEB o Badia en Comú.


Totes fem Badia